学会誌「Glycative Stress Research」に誤った記述がありました。
お詫び致しますとともに、次のように訂正いたします。
年巻号ページ | 論文名 | 正誤内容 | 詳細 | |||
---|---|---|---|---|---|---|
ページ | 箇所 | 内容 | ||||
Glycative Stress Research 4(4):299-316, 2017 | Reducing effect of the long term intake of water chestnut (Trapa bispinosa Roxb.) pericap extract on glycative stress in the placebo-controlled double blinded clinical trial and in vitro inhibitory actions on low-density lipoprotein (LDL) glycation. | 303 | 表2 | 誤 | Petosidine(μg/mL) | ペントシジン 論文正誤表 |
正 | Petosidine(pmol/mL) | |||||
311 | 図1 | 誤 | △Petosidine(μg/mL) | |||
正 | △Petosidine(pmol/mL) | |||||
313 | 図5 | 誤 | △Petosidine(μg/mL) | |||
正 | △Petosidine(pmol/mL) |